Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym)
Stan: Nowy
Transakcja: Sprzedam

1 - 2 z 2
Proszę o kontakt
ID #13372
Odsłon : 3 / Opublikowany 5 dni temu
Stan: Nowy
Transakcja: Sprzedam

Najlepszym urządzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy. Może być zamontowany w salonie w obudowie kominkowej, także w pomieszczeniu kuchennym. Jest bardzo dobrze zaizolowany, więc może stać bezpośrednio na blacie kuchennym lub być wbudowany w ciąg mebli. Może być użytkowany na balkonie, tarasie, także w altanie, jako wolno stojący w ogrodzie lub zabudowany. Piec można przewieźć na pace samochodu na imprezę w inne miejsce. Dostępny jest w wielu wielkościach komory pieczenia. W najmniejszym można upiec jednorazowo jedną pizzę, w największym 5 sztuk, a w wersji profesjonalnej nawet 8 sztuk naraz. Już po 15-20 minutach od rozpalenia można go użytkować. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty. Od murowanego pieca chlebowego spala aż o 2/3 mniej opału, uzyskuje dużo wyższą temperaturę, a obsługa jego jest bardzo prosta. Jest bardzo ekonomiczny i wydajny. Idealny do pizzy i do pieczenia chleba, niezastąpiony do przygotowywania całych kilku daniowych obiadów i kolacji, ze względu na bardzo szybkie przygotowanie go do pracy. Doskonale zresztą nadaje się do wszystkiego, od przystawek po słodycze. Rewelacyjnie gotuje i piecze. Jest niedościgły w przepysznym przygotowywaniu potraw. Żadne inne kuchenne urządzenie grzewcze nie jest w stanie przygotować tak wysublimowanych i subtelnych smaków różnych potraw: aromatycznych, kruchych, delikatnych i soczystych mięs, czy pysznego wyrośniętego pieczywa, delikatnego w środku, a jednocześnie o przypieczonej smakowitej skórce. Cała tajemnica doskonałości potraw z pieca do pizzy tkwi w potrójnym oddziaływaniu wytworzonej w nim energii na te potrawy w postaci promieniowania, przenikania i konwekcji. To potrójne oddziaływanie występuje tylko w piecu do pizzy (piecu chlebowym). Opalanie drewnem nadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat. Dzięki specjalnym profesjonalnym przystawkom, można w nim nawet grillować wszystko, co tylko się da. Przystawki te jeszcze bardziej rozszerzają wszechstronność wykorzystania tego pieca do pizzy. Nie ma praktycznie potrawy, której nie udałoby się w nim przyrządzić. Piec do pizzy, posiadając te wszystkie walory, sprawia, że magiczne chwile z rodziną i przyjaciółmi są jeszcze bardziej wyjątkowe. Jeżeli już go mamy w domu, to wtedy każda impreza typu: imieniny, urodziny, domówka, przyjęcie, uroczysty obiad lub kolacja, czy nawet cocktail party, stanie się automatycznie wyśmienitą ucztą. Smakołyki wydobywane z pieca do pizzy zachwycą bez wyjątku każdego uczestnika biesiady i na zawsze zakodują mu się w pamięci. Za potrawami z pieca do pizzy przepadają wszystkie dzieci. Do każdego pieca można zakupić w opcji akcesoria do jego obsługi.


Na fali ekologii, coraz popularniejsze we Włoszech i na świecie są gazowe piece do pizzy, coraz częściej wykorzystywane w pizzeriach i przez prywatnych użytkowników. Są wygodniejsze i czystsze w użytkowaniu, nie wytwarzają dymu, tylko rozsiewają wokół siebie aromat gotowanych i pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie są mniej uciążliwe dla przewrażliwionych sąsiadów, utyskujących na rozchodzący się po okolicy dym (nawet aromatyczny). Włącznikiem piezoelektrycznym, można je szybko uruchomić i wyłączyć, wygodnie regulować mocą. Są kompaktowe, lekkie i wydajne.


Więcej informacji pod tel: 68 3273341, 606756498 i na www.salonsobkowiak.pl

Dodatkowe informacje

 

Skontaktuj się ze sprzedawcą

    Aby skontaktować się z reklamodawcą, musisz się zalogować lub zarejestrować nowe konto.


    Zarejestrowany w dniu Czerwiec 15, 2018

    Lokalizacja

    Polska
    Lubuskie
    Ogrodowa 20
    Uzyskaj wskazówki dojazdu
    Zbigniew
    Kraj Polska
    Województwo Lubuskie
    Adres -
    Typ Prywatny
    Telefon 68327xxxx
    Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym) - 1/2
    Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym) - 2/2
    Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym)
    Najlepszym urządzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy. Może być zamontowany w salonie w obudowie kominkowej, także w pomieszczeniu kuchennym. Jest bardzo dobrze zaizolowany, więc może stać bezpośrednio na blacie kuchennym lub być wbudowany w ciąg mebli. Może być użytkowany na balkonie, tarasie,...
    Proszę o kontakt